Overeem ostaje izazivač za titulu prvaka!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.05.2012 07:01h Autor:

Alistair Overeem

Devetomjesečna suspenzija ipak neće utjecati na status Alistaira Overeema kada iduće godine ponovno dobije pravo ulaska u UFC-ov kavez. Dana White najavio je da on i dalje ostaje izazivač za titulu prvaka u teškoj kategoriji.

Na UFC-u 146 nismo imali prilike svjedočiti velikom okršaju Juniora dos Santosa i Alistaira Overeema. Frank Mir pokazao se ipak kao ne odveć dostojna zamjena za borca koji je supendiran zbog dopinga.

Mnogo se nagađalo kakav će biti status Overeema nakon što mu istekne suspenzija koju je odredila Atletska komisija u Nevadi, a čini se da promjena neće previše biti te da će dobiti priliku da pokuša uzeti pojas prvaku.

Jedino što je nepoznato tko će u 2013. godinu ući kao prvak. Vrlo je izgledno da će se Dos Santos u svojoj idućoj obrani titule susresti s Cainom Velasquezom, no Overeem ostaje u igri.

“Da, mislim da bi Overeem trebao zadržati svoju poziciju u teškoj diviziji”, rekao je Dana i time potvrdio da će ipak dobiti priliku osvojiti trenutno najcjenjeniji pojas na svijetu kad je u pitanju MMA.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI