Overeem odlučio uzeti pauzu i malo odmoriti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2013 09:45h Autor:

Alistair Overeem u ugodnom društvu

Gdje je nestao Alistair Overeem? To je pitanje koje putem raznih foruma i društvenih mreža posljednjih dana postavljaju brojni MMA fanovi. Praktički jedino što smo mogli čuti od njega nakon poraza je kratka poruka putem Twittera u kojoj se zahvalio fanovima na podršci, poručio im da ih sve voli i napomenuo da će se vratiti.

Očito se odlučio malo povući u osamu i dobro razbistriti glavu kako bi mogao donijeti odluku o daljnjoj karijeri, jer ono je bio poraz koji je šokirao gotovo cijeli svijet. Prvi put u posljednjih šest godina da ga je netko uspio pobijediti.

Čini se da će Overeem uzeti i malu pauzu od treninga, barem je tako najavio na svom Twitteru, preko kojeg se jedino može saznati nešto o njemu posljednih dana.

"Stiže mi puno poruka podrške, hvala vam. Uživam malo u odmoru prije nego što ponovno odlučim vratiti se u dvoranu, a onda ću krenuti kako treba", napisao je Alistair u subotu.

Čini se da njegova popularnost bez obzira na poraz nije postala ništa manja, jer na njegovom se profilu pojavilo nekoliko poruka mladih roditelja koji su ga obavijestili da su svoje dijete odlučili nazvati upravo po njemu. Na svijetu tako postoji sada po jedan mali Reem i mali Alistair.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI