Overeem odbio dvoboj za UFC-ovu titulu, ne smije se boriti više u K-1

UFC 07.09.2011 07:27h Autor:

Alistair Overeem (Photo by Stirkeforce)

U prvoj izjavi nakon što je potpisao ugovor s UFC-om, Alistair Overeem je otkrio kako je imao prilike odmah boriti se za pojas prvaka u teškoj kategoriji, no takvu je opciju odbio.

> Napokon gotovo: Overeem protiv Brocka Lesnara 30. prosinca

> Alistair: Nisam želio biti velik kao Brock (VIDEO)

> Overeemov trener: Nadamo se da bi Alistair mogao nastupiti i u Japanu!

Nizozemac se više ne smije boriti niti u K-1 promociji…

“Ponudili su mi da se odmah borim za pojas prvaka, no u tom bi slučaju trebao čekati zbog borbe Velasquez vs. Dos Santos koja je na rasporedu 12. prosinca. Vjerujem da će to biti odlična borba nakon koje će im trebati nešto vremena da zaliječe rane, odmore se. Lako je izračunati da bi se tada prvi put borio u svibnju. Ja sam borac i volim se boriti što češće. Kada su mi ponudili Brocka Lesnara, odmah sam pristao jer smatram da se radi o savršenom dvoboju. Fanovi bi voljeli vidjeti ovaj meč, ali bih ga i ja volio vidjeti. Uzbuđen sam i odmah sam rekao da”, izjavio je Nizozemac za MMAFighting.

Pobjednik dvoboja Lesnar vs. Overeem će, prema riječima Alistaira Overeema, biti sljedeći u redu za mjesto izazivača.

“Iskreno, osjećam se kao da je ovo najveći dan u mom životu, kao da sam okrenuo novu stranicu. UFC je stvarno velika stvar, upravo su potpisali ugovor s Fox televizijom, a dolaskom u ovu promociju se za mene otvaraju mnogi zanimljivi mečevi. Uzbuđen sam i sretan, moj tim je sretan, a i ljudi u UFC-u su sretni”, zaključio je Overeem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI