Overeem: Od 17. godine me optužuju za uporabu steroida!

UFC 17.12.2011 13:19h Autor:

Brock Lesnar i Alistair Overeem

Nije nimalo lako posljednjih dana nizozemskoj borilačkoj superzvijezdi Alistairu Overeemu. Nakon što je jedva dobio privremenu licencu za nastup u Las Vegasu protiv Brocka Lesnara od tamošnje Atletske komisije, i dalje se mora braniti od brojnih optužbi.

Naravno, radi se o optužbama za uoprabu steroida i ostalih nedopuštenih sredstava. To mi vjerojatno jednim dijelom remeti i pripreme koje su u završnoj fazi. “Ja sam sada najtestiraniji borac na svijetu. U sljedeća tri tjedna bit ću testiran četiri puta, a nakon toga i još dva puta u idućih šest mjeseci. Tome treba pridodati i eventualna dodatna testiranja zbog idućih borbi”, rekao je Overeem.

“Ima mnogo onih koje ću pristojno nazvati svojim mrziteljima, a oni me optužuju da koristim steroide otkad sam imao 17 godina. Ne smatram da sam u posljednjih desetak godina dobio znatno na težini.”

“Bio sam testiran već i prije više puta i nikad nije bilo problema. Nadam se da će kritičari napokon biti zadovoljni nakon što idući testovi pokažu isto i ovog puta. Kako god bilo, to je njihov problem, a ne moj”, rekao je Alistair.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI