Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Overeem o pregovorima sa UFC-om (VIDEO) | Fight Site

Overeem o pregovorima sa UFC-om (VIDEO)

UFC 06.09.2011 11:33h Autor:

Alistair Overeem

Alistair Overeem je ovih dana u Kaliforniji gdje, kako je to objasnio za MiddleEasy.com, malo razgledava situaciju i razmišlja o tome da bi u budućnosti ovdje mogao otvoriti neku svoju dvoranicu.

S obzirom da cijeli svijet zanima kako napreduju pregovori sa Zuffom, The Reem i nije bio pretjerano razgovorljiv na tu temu…

“U tom smo razdoblju pregovora. Razgovaramo, ne mogu pričati o detaljima, mogu reći samo da se pregovara”, kratko je odgovorio Nizozemac.

Upitan da li bi se u slučaju prelaska u UFC odmah borio protiv prvaka ili bi najprije odradio neki uvodni meč, Overeem odgovara:

“Oba scenarija su opcije. Može se dogoditi da se odmah borim s obzirom na moje titule i profesionalne rezultate, a možda bi bilo dobro odraditi neki uvodni dvoboj. To je dobro pitanje, no treba čekati i vidjeti. Ništa se ne zna barem za sada. Pregovori se odvijaju u pozitivnom smjeru.”

Ostatak intervjua pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI