Overeem o kontroverznom UFC 203 intervjuu: Joe Rogan me doveo u neugodnu situaciju

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.12.2016 11:19h Autor:

Alistair Overeem & Joe Rogan

Alistair Overeem se na UFC-u 203 našao u jako neugodnoj situaciji. Osim što ga je nokautirao prvak Stipe Miočić, Nizozemac se odmah nakon borbe požalio da je Miočić tapkao u prvoj rundi dok je završio u giljotini. UFC-ov komentator Joe Rogan, koji je intervjuirao Overeema u oktogonu, tražio je da se pred svima pusti snimka na kojoj se jasno vidjelo da Miočić nikada nije tapkao. Gostujući na MMA Houru Overeem je otkrio da mu treneri rekli za tapkanje.

“Joe Rogan me doveo u neugodnu situaciju. Zapravo su mi moji treneri rekli da je tapkao. Pitao sam ih jesu li sto posto sigurni, i oni su potvrdili da su sto posto sigurni. Zato sam se žalio, zbog njih. Rogan se uhvatio toga, vidio sam da misli,’Jesam te’. Sredio me taj put, ali sve je uredu.”

Overeem je također pohvalio Miočića zbog dobro odrađenog posla.

“Malo je nedostajalo da završim tu giljotinu. On je odradio vrhunski posao tako što se izvukao iz giljotine i zatim nastavio pritiskati. Druga stvar, borba je završila tako brzo da nisam primio stvarnu štetu. Dvije desnice ravno na bradu. On ima sjajnu desnu ruku. Već je bilo gotovo. Nisam izgubio kondiciju, nisam bio umoran, nisam primio nikakvu štetu. Tako da svaka čast Miočiću, on je prvak s razlogom, jako se snažan i precizan, i kao što sam rekao, zaustavio me.”

Što se idućeg protivnika tiče Overeeem je otvoren za razne borbe u vrhu teške kategorije.

“Nemam pojma. Puno top deset boraca su zauzeti. Vjerujem da na ovom nivou nije niti bitno, top 10. top 5, sve je dobro. Nisam s nikim u svađi, ali nova borba s Werdumom bi bila zanimljiva. Rothwell je isto dobra opcija, izgubio sam od njega prije dvije i pol godine. Volio bih osvetiti poraz od Bigfoot Silve,ali on više nije u UFC-u. Možda bih mogao osvetiti i poraz od Travisa Brownea. Ta borba je trebala ići u moju korist. Znam da sam bolji od tog tipa.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI