Overeem: Nisam siguran da li bio ostao na nogama da me Lesnar pogodi!

UFC 08.09.2011 09:33h Autor:

Alistair Overeem vs. Brock Lesnar (Photo by Ken Pishna)

Alistair Overeem je u telefonskom razgovoru za britanski Telegraph opisao kako se osjeća nakon potpisa najbitnijeg ugovora u karijeri.

“I ja sam uzbuđen, moj tim je uzbuđen i UFC je uzbuđen…Što reći, ovo je sjajno.”

Trenutak je, barem prema reakcijama javnosti, savršeno pogođen…

“Mislim da nije moglo biti boljeg tajminga za ovako nešto. Ovo je za mene korak naprijed u karijeri. Borio sam se u Strikeforceu, bio sam prvak u Japanu koji u posljednje vrijeme malo pada. To sam sve već postigao, a UFC-ov pojas se smatra najvećim dostignućem u ovom sportu. Za mene, ovo je velika prilika.”

Koliko dugo su trajali pregovori?

“Pričamo već nekoliko tjedana. Riješili smo neke probleme koje smo imali i krenuli s pregovorima. Iskreno se nisam brinuo za svoju budućnost jer sam trostruki svjetski prvak, imam odličan score i sigurno je da bih negdje našao svoju budućnost. Danas je velik dan za mene.”

Je li znao da će se boriti protiv Lesnara i prije jučerašnjeg potpisa?

“Da znao sam i prije. Njegov kamp je to htio i ja sam to htio.”

Kako gleda na Brocka kao protivnika?

“Brock je velik i snažan momak koji ima odlično hrvanje i sjajna rušenja, no smatram da sam ja kompletniji borac i da  sam bolji udarač. No, to je draž ovog sporta, svatko može pobijediti. Nisam siguran da li bih ostao na nogama da me Brock pogodi čisto u bradu. Brock je nepredvidiv i snažan. Veselim se ovom dvoboju.”

Dos Santos vs. Velasquez kao uvod 12. prosinca?

“Bit će to zanimljiva borba između dva dobro potkovana borca. Meč bi mogao otići na obje strane i zato je ta borba 50-50. Zavisi o strategiji i tko će biti bolje raspoložen taj dan.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI