Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Overeem nije samo varao, on je bježao od testiranja !” | Fight Site

“Overeem nije samo varao, on je bježao od testiranja !”

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.08.2012 06:42h Autor:

Braća Overeem

 

Oni koji su se nadali da bi Alistair Overeem mogao dobiti mali popust od Atletske Komisije Nevade, koji bi mu mogao omogućiti nastup na UFC-ovom tradicionalnom završnom turniru godine, očito su se prevarili.

Barem se tako može iščitati iz vrlo žestoke poruke koju je odaslao direktor Komisije Keith Kizer. Overem je, naime, prije nekoliko dana izjavio kako se nada da će mu Komisija izdati uvjetnu dozvolu mjesec dana ranije kako bi bio siguran da se 29. prosinca može boriti protiv Juniora dos Santosa za naslov prvaka.

Ova je informacija stigla do glavnog i odgovornog Keitha Kizera koji ju je s mnogo ironije i gnušanja demantirao. Iako će se Komisija sastati 24. kolovoza na svom uobičajenom mjesečnom sastanku, Overeem neće biti jedna od tema. Dapače, Kizer je potvrdio da mu se nitko iz Overeemova kampa nije niti javio u s vezi podnošenja bilo kakve molbe.

“To su samo nekakve špekulacije. Overeem neće biti tema sastanka”, izjavio je Kizer za MMAFighting dodavši kako će The Reem morati izdržati svoju kaznu do kraja.

Podsjećamo, ona traje sve do 27. prosinca što njegov nastup samo nekoliko dana kasnije čini gotovo nemogućim.

“Ne znam kako bi mu to omogućili. Čak i da je Komisija voljna otpisati mu neko vrijeme, ja osobno smatram da to ne smije biti slučaj. Ja bih bio protiv. Inače Komisija mora biti diskretna, no vjerujem da ovaj put nije takav slučaj. Alistair nije samo varao, onda je bježao iz prostorije kada smo ga htjeli testirati”, zaključio je Kizer i očito “zapečatio” Overeemovu sudbinu.

Govoreći o Overeemovom bježanju, Kizer je mislio na više od jedne situacije. Sjećamo se njegovog naglog “odlaska bolesnoj majci u Amsterdam”, ali i situacije kada je nestao nakon press konferencije u Las Vegasu saznavši da je Komisija nenadano došla provesti testiranja. Tek je na poziv svojih šefova i upozorenje da će se smatrati kako je pao na testu, pristao odraditi testiranje. Pokazalo se da je u sebi imao omjer T/E omjer čak 14 puta veći od prosječnog čovjeka.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI