Overeem: Nije mi bilo jasno kako sam pao na doping testu

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.06.2012 06:43h Autor:

Alistair Overeem

Alistair Overeem ne miruje ni tijekom suspenzije, naporno trenira u SAD-u kako bi nakon suspenzije mogao što prije odraditi povratnički meč, a ovih dana je u jednom intervjuu otkrio detalje što se događalo nakon testiranja na doping i zbog čega se nije oglašavao tada.

Sjajni nizozemski borac tvrdi da su rezultati testiranja i njega samoga iznenadili i kako mu nije bilo jasno kako je omjer testosterona u njegovom organizmu bio tako visok. “Kada je rezultat bio pozitivan, nisam znao zbog čega je to, pa nisam htio govoriti o nečemu o čemu ne znam ništa. Taman kad smo saznali o čemu se radi stiglo je obraćanje Atletskoj komisiji”, rekao je Overeem.

Naravno, Overeem pritom misli na njegovo neznanje da mu je doktor propisao lijekove koji su mu povisili razinu testosterona.

“Smatrao sam da je najbolje ništa ne govoriti u javnosti dok se ne otkrije o čemu se zapravo radi. Zbog toga smo bili tiho, a svoju stranu priče objasnili smo pred povjerenstvom Atletske komisije.”

Napada na titulu što prije i dalje je plan i želja Overeema. “Znam da imam veliku podršku fanova sa svih strana svijeta i na tome sam im zahvalan. U dvorani sam svaki dan kako bih napredovao. Kad se vratim, nadam se u prosincu za titulu, pokazat ću svijetu da sam najbolji.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI