Overeem nakon sedam čistih testova: Opet dolazi vrijeme za showtime! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2013 09:14h Autor:

Alistair Overeem

Alistair Overeem, jedan od najkontroverznijih MMA boraca današnjice, koji je fanove u tom svijetu duboko podijelio uglavnom na one koji ga obožavaju i one koji ga ne mogu smisliti, za manje od mjesec dana zaista se vraća u oktogon nakon što je u utorak u večernjim satima u po našem vremenu ponovno dobio licencu za nastup.

Atletska komisija Nevade koja ga je zbog pada na doping testu suspendirala na devet mjeseci izuzetno je zadovoljna njegovim ponašanjem i činjenicom da je tijekom tog razdoblja odradio ukupno čak sedam testova te je na svima bio čist.

Ispred sjedišta Atletske komisije dočekali su ga novinari kojima je dao kratku izjavu. "Došao sam danas ovdje po svoju licencu i jako sam sretan što vas mogu obavijestiti da sam dobio dozvolu nastupiti u veljači protiv Bigfoota Silve. Sad se vraćam na posao, vrijeme je ne povratak u dvoranu. U prilično sam dobrom stanju, tako da mi je potrebno samo nekoliko tjedna da zapnem malo jače, a onda je ponovno vrijeme za showtime!", rekao je Alistair.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI