Overeem: Jedan će na kraju stajati, a drugi će ležati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2011 09:06h Autor:

Alistair Overeem

Alistair Overeem smatra da mu u ovom trenutku nema ravna kada je u pitanju stojka u teškoj UFC-ovoj diviziji. Ipak, dva dana prije meča godine protiv Brocka Lesnara tvrdi da je spreman na svaki scenarij.

“Ja sam raznovrstan. Mogu sve. Imam hrvanje, imam poluge i gušenja, znam udarati. Naravno, volim nokautirati ljude i to je plan za petak. Fokusirao sam se na udaračke tehnike jer sam želio biti prvi MMA prvak koji je također i šampion u K-1 Grand Prixu. To sam postigao prije godinu dana. Udarci su moje najjače oružje bili i ranije, no sada su još malo bolji”, izjavio je Overeem za YahooSports dodavši:

“U ovom trenutku mislim da nitko ne može udarati sa mnom, no ovo je MMA i spreman sam za svaki scenarij. Postoji šansa da ću ga ići završiti prisiljavanjem na predaju. Ova borba nije samo obračun udarača i hrvača, ja sam mnogo velikih mečeva pobijedio submissionima. Iako smatram da svaki borac voli pobijediti s nokautom, na ovom nivou ćete prihvatiti bilo kakvu pobjedu.”

Nizozemac je tijekom priprema imao dosta privatnih problema. Zbog bolesne majke se iz SAD-a morao vratiti u Amsterdam, a došlo je i do “nesporazuma” zbog njegovog doping testa koji nije obavio na vrijeme. Sada tvrdi da je sve to iza njega.

“Bilo je mnogo stvari koje su mi odvraćale pažnju, no niti jedna od njih nije utjecala na konačni rezultat. Kada ću gledati u oči Brocka Lesnara, neću razmišljati o propuštenim treninzima koji su posljedica krive komunikacije oko doping testa.”

“Trenirao sam za pet rundi, no osobno mislim da ću pobijediti već u prvoj. Nokautirat ću Brocka Lesnara. Najkasnije u drugoj. Nikada ne potcijenjujem svoje protivnike, Lesnar je bivši prvak, no ovo je moja prilika da fanovima pošaljem poruku. Ovime ću se predstaviti onima koji me ne znaju previše, ali ću i ušutkati sve kritičare. Sve se svodi na meč koji slijedi za dva dana. Obojica ovo želimo, jedan će na kraju stajati, a drugi ležati”, zaključio je The Reem.

Podsjećamo vas da je UFC 141 u Hrvatskoj dostupan ekskluzivno na Fight Channel PPV-u (25.kanal, MaxTV). Izravni prijenos počinje u 04:00h, a mi vam garantiramo 3 sata beskompromisne zabave i odličnih mečeva. Snimka priredbe raspoloživa je čitavu nedjelju 31.prosinca na istom kanalu.

Glavne borbe:

Brock Lesnar vs. Alistair Overeem

Nate Diaz vs. Donald Cerrone

Jon Fitch vs. Johny Hendricks

Alexander Gustafsson vs. Vladimir Matyushenko

Nam Phan vs. Jim Hettes

Uvodne borbe:

Junior Assuncao vs. Ross Pearson

Danny Castillo vs. Anthony Njokuani

Dong Hyun Kim vs. Sean Pierson

Jacob Volkmann vs. Efrain Escudero

Matthew Riddle vs. Luis Ramos

Manny Gamburyan vs. Diego Nunes

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI