Overeem je napustio Blackzilianse jer je ozljedio klupskog kolegu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.05.2014 09:47h Autor:

Alistair Overeem

Alistair Overeem trenutno trenira u Jackson's MMA, a očito nije ostao u najljepšem sjećanju bivšim klupskim kolegama u Blackzilianu. Izjave koje su u posljednje vrijeme dale bivše klupske kolege to i potvrđuju.

Prvo su Rashad Evans i Anthony Johnson istaknuli da Overeem nije timski igrač, a sad su se na cijelu priču osvrnula još dva člana Blackziliana. No, oni nisu stali samo na tome da Overeem nije bio dio tima.

""Postoji priča koju su borci držali u dvorani. Guto Inocente se oporavljao od ozljede koljena, vraćao se treninzima i tukao je Overeema za vrijeme sparinga. Overeem se naljutio zato što ga je tukao čovjek s jednom rukom, pa je bacio Guta na pod i ozlijedio mu je drugo koljeno. Zato se Guto nije borio neko vrijeme. Svi smo bili ljuti zbog toga i tada je Overeem napustio tim. Kada je otišao tim je bio bolji i imali smo bolje rezultate. Hvala Bogu što je napustio ekipu."

MMA Fighting.com je priču provjerio i kod Inocentea.

"Bio je to kickboxing sparing. Razbijao sam ga i bacio me na pod potpuno neočekivano. On je arogantan. Točno je onakav kakvim se čini. Umišljen je. Jedna je stvar kad ne razgovara sa mnom ili mlađim borcima, ali sasvim je nešto drugo kad ne razgovara s Rashadom, Vitorom, Tyronom Spongom ili trenerom. Tim je postao bolji kada je on otišao."

Overeem nije želio previše komentirati cijelu priču.

"Čini mi se, bez upućivanja bilo kakvih udaraca, da je odlazak iz Boce bio odličan izbor. Želim svim svojim bivšim kolegama iz tima sreću.", rekao je Overeem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI