“Overeem je Miočića bacio u nokdaun jer je Stipi netko nešto dobacio” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.09.2016 16:46h Autor:

Screenshot

Bivši UFC-ovac Brendan Schaub već neko vrijeme zajedno s Bryanom Calleonom vodi vrlo zanimljiv podcast imena “The Fighter and the Kid”. Dvojac gotovo nakon svakog UFC-ovog eventa vrlo sistematično pretresa sve što se dogodilo u Octagonu pa je tako u jučerašnjoj epizodi na tapetu došao UFC 203 i dvoboj Stipe Miočića i Alistaira Overeema.

Od zanimljivijih opservacija koje je dvojac izrekao na temu ovog “main eventa”, ističe se teorija da je Miočić u trenutku primanja onog lijevog direkta koji ga je “bacio na leđa” na početku dvoboja zapravo bio dekoncentriran nečime što se dogodilo izvan borilišta. Schaub i Callen smatraju da je Overeem izgledao najgore u karijeri, a da je to posljedica straha koji ima od hrvatskog borca i njegovih šaka.

“Stipe je pogledao na sat ili mu je neko nešto dobacio i buuum. Overeem ga je pogodio i bacio na leđa. Nakratko je skrenuo pogled i odmah se našao na leđima. Alistair je prirodni nokauter. Trebao je nastaviti s udarcima i bio bi svjetski prvak. Stipu je nemoguće završiti. Par puta sam trenirao s njim i nema šanse da ga završite. Crni pojasevi to ne mogu, to je nemoguće. Prepametan je, snažan i ima sjajnu hrvačku bazu”, smatra Schaub.

Što kažete na ovu teoriju?

Inače, dvojac se kladio u 12 tisuća dolara na ovaj meč, a lovu je odnio Schaub kojem je izbor bio Stipe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI