Overeem izazvao paniku zbog američkog nogometa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2012 09:40h Autor:

Alistair Overeem

Alistair Overeem sinoć se "zavalio" na svoj kauč u dnevnom boravku i uživao je u gledanju američkog nogometa, a to je sport kojim bi se bavio da nije MMA borac.

Većina Europljana nije previše upoznata s pravilima američkog nogometa, jednog od najpopularnijih sportova u SAD-u, a posebna iznimka nije ni Alistair Overeem koji već dulje vrijeme živi na Floridi. No, kako je i dalje pod suspenzijom, ima ipak dovoljno slobodnog vremena da se malo opusti pred TV-om, nauči pravila i pogleda utakmicu američkog nogometa.

Na svom Twitter profilu pohvalio se da je sinoć upravo to radio, ali trebala mu je i mala pomoć fanova. S obzirom na to da mu je američki nogomet ipak očito nešto novo, zatražio je savjet čak i za koga navijati. "Sada moram odabrati ekipu", napisao je, a mnogi fanovi ostali su poprilično u šoku jer nisu od samog početaka shvatili da priča o američkom nogometu, pa je nastala i mala panika jer su neki netočno zaključili da priča o MMA klubovima te da napušta Blackzilianse.

Na kraju je prije spavanja otkrio da mu se američki nogomet poprilično svidio. "Gledam američki nogomet, upoznajem se s pravilima i baš je fora. Time bih se definitivno mogao baviti da nisam borac", rekao je Alistair.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI