Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Overeem ipak izvisio? White najavio okršaj Dos Santosa i Velasqueza za kraj godine! | Fight Site

Overeem ipak izvisio? White najavio okršaj Dos Santosa i Velasqueza za kraj godine!

UFC 12.08.2012 11:15h Autor:

Velasquez VS Dos Santos

Dana White je nakon UFC-a 150 pomalo sramežljivo najavio da bi se meč između Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza ipak trebao održati krajem godine.

Prije malo više od dva mjeseca nakon UFC-ove priredbe na kojoj je Junior dos Santos bez problema obranio svoju titulu prvaka u teškoj kategoriji protiv Franka Mira bez ikakvog problema te na kojoj je i Cain Velasquez stigao iznenađujuće lako do pobjede nad Big Foot Silvom, Dana White je radosno najavio da će upravo Cainu pružiti priliku da pokuša vratiti titulu.

No, kao što smo već rekli, otad je prošlo već dosta vremena, a iz UFC-a se nerado oglašavaju na ovu temu, pa je priliku pokušao iskoristiti Alistair Overeem kako bi dobio meč koji je trebao odraditi upravo krajem svibnja.

Iako se činilo da je i uspio, tijekom vikenda "pokopala" ga je najava Atletske komisije da nema ni govora o ublažavanju kazne i izdavanje svojevrsne privremene licence za nizozemskog borca koji je pao na doping testu.

Vjerojatno je upravo to bio okidač kod Dane Whitea da se zbog toga ponovno okrene opciji s Cainom Velasquezom te je to i potvrdio nakon noćašnjeg UFC-a 150, iako relativno tiho i sramežljivo, gotovo nevoljko.

White je tek nakon konferencije za medije poslije UFC-a 150 najavio da će vjerojatno meč između Dos Santosa i Velasqueza biti organiziran do kraja godine, pa se pretpostavlja da će to biti na njihovoj posljednjoj priredbi planiranoj za 29. prosinca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI