Overeem i Blaydes reagirali na mjesto među uvodnim borbama

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.05.2018 09:29h Autor:

Alistair Overeem

Jedno od većih iznenađenja što se tiče rasporeda UFC borbi donijela je vijest kako će se Alistair Overeem i Curtis Blaydes naći na uvodnom programu UFC 225 eventa. Mediji su došli i do njihovih reakcija na tu činjenicu.

Rijetko tko je očekivao ovakvu situaciju, odnosno Overeema i Blaydesa su svi vidjeli kao dio glavnog programa. Zapravo, pitanje je bilo hoće li na uvodni program borba Holly Holm protiv Megan Anderson ili drugi teškaški okršaj, onaj između Andreia Arlovskog i Taia Tuivasa. Na kraju je došlo do velikog iznenađenja za sve, a vjerojatno i za same borce. Prvi je na to reagirao Blaydes, koji je bio upitan putem Twittera, od strane novinara s portala BJPenn.

“Ne znam zašto je došlo do ovoga, ali da vam budem iskren, to ne mijenja apsolutno ništa. I dalje ću biti plaćen te i dalje imam posao za odraditi. Jedina izmjena će biti u mom treningu, koji će sada biti pomjeren bliže 20 sati, nego što je bilo do sada, kada sam trenirao kao da je borba u 22 sata”, odgovorio je Blaydes, kojem je ova borba svakako prilika karijere.

Nervoze nema niti kod Overeema, koji je zapravo u svemu ovome pronašao i nešto pozitivno.

“Upravo sam saznao da ćemo se boriti na uvodnom programu, što mislite o tome”, obratio se prvo “Reem” svojim fanovima, a onda je dodao: “Da se razumijemo, ja nemam nikakvih problema s time. Osim toga, ljudi u Europi sada neće morati dulje ostati budni, tako da je meni i bolje da se što ranije borim.”

Moramo priznati da niti mi nemamo ništa protiv ovakvog rasporeda borbi, odnosno rasporeda gdje će ovako jaka i zanimljiva borba doći na red ranije nego što smo očekivali. Posebno ako ste jedni od onih koji će gledati cijeli program.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI