Overeem: Želim što prije novi meč!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.09.2014 08:43h Autor:

Alistair Overeem

Popularni nizozemski borac Alistair Overeem nalazi se u najvećoj krizi od početka svoje karijere tijekom koje je nakupio zaista dosta titula i vrijednih pobjeda.

No, nakon pada na doping testu u UFC-u sve mu je krenulo nizbrdo, a to se potvrdilo ranije ovog mjeseca kad ga je tehničkim nokautom pobijedio i Ben Rothwell.

Tri poraza u posljednja četiri nastupa dovoljan su razlog UFC-u da otpusti borca, ali u Overeemovom slučaju to se ipak neće dogoditi, barem ne za sada. Dana White je prošlog tjedna najavio kako će Nizozemac dobiti još barem jednu priliku, a Reem se nada kako će ona stići što prije.

"Moram reći da u UFC-u ne postoji lagan meč. Svaki protivnik je težak, to sam oduvijek govorio. Nadam se novoj borbi što prije, pogotovo zato što se nije radilo o nekakvom teškom porazu. Nisam zaspao, samo me malo ošamutilo i Rothewell je to znao iskoristiti. Kad bi se mene pitalo, novu borbu imao bih u svom rasporedu vrlo brzo", rekao je Alistair.

Inače, u anketi na Fight Siteu u kojoj je sudjelovalo čak nešto malo više od 2.200 posjetitelja s pitanjem o budućnosti Overeema u UFC-u, rezultati su prilično podijeljeni. 55 posto smatra kako je vrijeme da Alistair napusti UFC, dok preostalih 45 posto se ipak nada nastavku njegove karijere u toj organizaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI