Overeem: Dos Santos se boji, pa je glumio da ne zna engleski kad me sreo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.08.2012 06:48h Autor:

Alistair Overeem

 

 Overeem je otkrio da se nedavno uživo sreo s Juniorom dos Santosom te kaže da je Brazilac bio toliko izbezumljen da je glumio da ne zna engleski jezik.

U svijetu marketinga često se zna čuti rečenica “seks prodaje”. No, kad je u pitanju borilački sport ta rečenica mogla si malo preformulirati i glasiti “trash-talk prodaje”. Alistair Overeem shvatio je to vrlo dobro, pa je na vrijeme prepoznao da mu mediji mogu biti najjači saveznici u realizaciji ideje da što prije dođe do velikog meča protiv Junior dos Santosa.

Sjajni nizozemski MMA borac, koji je trenutno još uvijek ipak pod suspenzijom zbog dopinga, posljednjih dana napada sa svih strana aktualnog prvaka UFC-a u teškoj kategoriji s kojem se trebao boriti koncem svibnja u Las Vegasu, a sad je i otkrio što se dogodilo kad su se nedavno uživo sreli.

“Mislim da me se boji, on je bio sretan kad je propala borba 26. svibnja. Prišao sam mu na UFC Fighter Summitu u Las Vegasu i rekao sam mu: ‘Ajmo odraditi taj meč. Dokažimo nešto svijetu i borimo se!’ Onda je on odjednom počeo glumiti da ne zna engleski i počeo govoriti da želi najprije meč s Cainom. Činjenica je ipak da sam ja prvi na listi izazivača, tako da će morati preko mene dokazati da je najbolji”, rekao je Overeem.

Dana White, prilično očekivano, trenutno se ne oglašava o ovoj temi, vjerojatno čeka razvoj situacije oko zasad ipak prilično sramežljivih najava da bi Overeemu mogla biti odobrena privremena licenca nešto ranije od isteka suspenzije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI