Overeem: Dos Santos mora pobijediti mene da bi mogao reći da je najbolji!

UFC 08.08.2012 08:01h Autor:

Alistair Overeem

 

 Alistair Overeem oduševljen je zbog posljednjih izjava Juniora dos Santosa i sve većih izgleda da svoju titulu idući put brani upravo u meču protiv njega, pa ga je odlučio još malo potaknuti.

Suspendirani nizozemski borac Alistair Overeem uspio je u svom naumu da isprovocira Juniora dos Santosa i dobije meč protiv njega što je prije moguće. Proteklih nekoliko dana sve je izglednije da meča između Dos Santosa i Caina Velasqueza neće biti s obzirom na to da bi Brazilac, čini se, puno radije čekao povratak Overeema u kavez.

Alistair je, očekivano, oduševljen kako se situacija razvija i nada se da neće sve ostati samo na riječima, već da će zaista do njihovog okršaja i doći na samom koncu ove godine.

“Junior se najprije želio boriti s Cainom, a sad želi mene. Neka on priča što god hoće, ali neka dođe u kavez. Ja ću za meč s njime uvijek reći da. Treba dati i meni i fanovima ono što zaista želimo. No, on vjerojatno očekuje da se ta borba neće dogoditi”, i dalje smatra Overeem.

Nizozemac je jednu poruku poslao i direktno Junioru. “Moraš dati meni i fanovima taj meč. S Cainom si se već borio, to bi ti bila samo još jedna od pobjeda. Moraš pobijediti mene kao glavnog izazivača da bi se stvarno mogao smatrati najboljim. Bez pobjede protiv mene uvijek će postojati sumnja u tvoju titulu prvaka”, poručio je Overeem.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI