Overeem demantirao sve glasine: Vratit ću Lesnara među kečere

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2011 09:40h Autor:

Alistair Overeem

U nedjelju su se pojavile glasine da se Alistair Overeem morao povući iz dvoboja protiv Brocka Lesnara na UFC-u 141 koji je na rasporedu 31.prosinca.

Najprije se špekuliralo da je razlog teška bolest njegove majke zbog kojeg je Nizozemac prije par tjedana napustio trening kamp u Las Vegasu i vratio se u svoj Amsterdam, da bi se pojavile i glasine da je “The Reem” zapravo pao na doping testu koji je napravljen kako bi se vidjelo “gdje stoji” po tim pitanjima.

Dobra vijest za sve ljubitelje MMA-ja jest da su obje glasine vjerojatno netočne. Povodom ovog pitanja se oglasio Dana White koji tvrdi da se radi o potpunoj gluposti i da će Nizozemac nastupiti.

Potom je javnost smirio i sam Overeem obrativši se preko svoje stranice. Čini se kako je problem ipak bio u bolesti njegove majke koja mu ne dopušta da se potpuno posveti treninzima.

Ipak, Overeem tvrdi da će za dvoboj protiv Lesnara biti na 100 posto i da će bivšeg prvaka “rastaviti na dijelove 30. prosinca.

“To što sam se vratio u Nizozemsku za ovaj trening kamp neće biti nikakav faktor. Osim što se brinem za svoju bolesnu majku, jedina druga briga mi je treniranja za ovaj meč. Mogu podnijeti stres jer situacija nije bila niti približno teška kao ona 2006 ili 2007. Tada je moja karijera upala u krizi, a razlog su bili privatni problemi. Imao sam četiri stresne godine.”

“Zam da su se moji fanovi brinuli jer sam trenutačno dekoncentriran, no ova se situacija ne može usporediti s onom iz 2006. Ne brinite, vratit ću Lesnara među kečere”, zaključuje Overeem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI