Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Overeem: Cain će srušiti Dos Santosa i zatući ga GNP-om! | Fight Site

Overeem: Cain će srušiti Dos Santosa i zatući ga GNP-om!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.12.2012 12:26h Autor:

Alistair Overeem

U velikom intervjuu za Las Vegas Sun, bivši prvak Strikeforcea, Dreama i K-1 promocije, Alistair Overeem, je objasnio razloge prihvaćanja dvoboja protiv Brazilca Antonija Big Foot Silve koji je zakazan za UFC 156 i 2. veljače.

Podsjećamo, Nizozemac nije želio čekati svoj red za naslov prvaka, nego je odlučio riskirati i najprije ući u kavez s opasnim Brazilcem.

"Da sam čekao rasplet dvoboja Caina i JDS-a, u kavez bi najvjerojatnije ušao tek idućeg ljeta. Već je prošlo godinu dana od moje posljednje borbe i po meni se pomalo hvata "ring hrđa". Bitno je zadržati kakav takav kontinuitet, a kada ste izvan pogona 18 mjeseci, to nikako nije dobro", rekao je The Reem.

Nizozemac se već sada okreće meču za titulu, a dojam je kako je gorostasnog Brazilca već apsolvirao.

"Želim pobjedu Dos Santosa kako bih njega mogao pobijediti, no nažalost vjerujem da će Cain odraditi posao za mene. Bacit će ga na parter i tamo dovršiti GNP-om. Smatram da Cigano žonglira, najprije bi se borio sa mnom, a onda ne bi i izabere Caina. Mislim da će mu biti jako teško protiv Caina. Izgubit će!", predvidio je Dos Santos.

Što kaže za "Big Foota"?

"On je velik dečko koji se ponaša na jedan određeni neprimjereni način. Udarit ću ga najjače što mogu", priprijetio je.

Overeemu za otprilike mjesec dana ističe suspenzija zbog zlouporabe dopinga, a UFC fanovi ne mogu dočekati povratak ove planetarne borilačke zvijezde. Ne može niti njegov poslodavac s ozbzirom da je Nizozemac pravi PPV magnet.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI