Overeem: Borba sa Struveom biti će pravi vatromet!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.10.2014 09:47h Autor:

Alistair Overeem

Alistair Overeem je samo dva tjedna nakon što je izgubio meč protiv Bena Rothwella prihvatio novi. Protivnik će mu 13. prosinca, na događaju koji predvode Stipe Miočić i Junior dos Santos, biti Stefan Struve.

Overeem je od ulaska u najjaču svjetsku MMA promociju ostvario tek dvije pobjede te upisao tri poraza i mnogi će reći da mu nastavak suradnje s UFC-om ovisi upravo o sljedećoj borbi.

"Nova borba je najbolji scenarij jer još je sve svježe i zato sam zahvalan što sam brzo dobio novu priliku. Postoji nekoliko različitih načina na koje možete gledati rezultate. Slažem se da oni nisu dobri. Naravno da bih volio imati bolje rezultate jer ja sam pobjednik, volim pobjeđivati. Uživam u pobjedama i naporno treniram kako bih do njih došao. Međutim pobjeda ne ovisi samo o radu, ona je kombinacija različitih faktora. Tu je riječ o sparing partnerima,  trenerima, prehrani…  To je cijeli paket, čak i osobni život je u to uključen. To je kontinuirana izgradnja slagalice i mislim da ta slagalica sad izgleda vrlo dobro," rekao je Overeem.

Ovog će se puta Overeem boriti protiv sunarodnjaka. Stefan Struve nije bio u oktogonu od borbe s Markom Huntom zbog problema sa srcem.

"Nemam nikakvih problema što se borim protiv sunarodnjaka. Dobar je momak, ali nikad nismo trenirali zajedno. To je jednostavno posao. Vrlo sam motiviran za tu borbu i mogu vam reći da će to biti pravi vatromet."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI