Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Overeem: Bit ću najtestiraniji MMA borac u povijesti! | Fight Site

Overeem: Bit ću najtestiraniji MMA borac u povijesti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.12.2011 08:22h Autor:

Brock Lesnar i Alistair Overeem

Alistair Overeem tvrdi da je sve ono što mu je skretalo pažnju s treninga i borbe protiv Brocka Lesnara iza njega i da je sada potpuno fokusiran na svoj posao. Tu je mislio na bolest svoje majke i na optužbe da je pokušao izbjeći testiranje na nedozvoljena sredstva.

“Potpuno sam fokusiran. Naravno, moraš odraditi mnogo sitnih stvari, no sve ih riješim vrlo brzo jer je to moj posao. 100 posto sam unutra i 100 posto sam motiviran. Znam da ću ga pobijediti. Znam da dolazi moje vrijeme.”, izjavio je The Reem u razgovoru za MMA Hour.

Nizozemski gorostas je i dalje u Nizozemskoj gdje će provesti Božić sa svojom majkom. Iz Amsterdama putuje za Las Vegas par dani prije borbe.

Zbog neodazivanja na testove Atletske Komisije Nevade prije otprilike mjesec dana, kada stupi na američko tlo, Overeem će se morati podvrgnuti novom testiranju, a u narednih šest mjeseci još će ga dva puta nasumično testirati. The Reem kaže kako će sada moći ušutkati kritičare…

“Pokušavam to gledati kroz pozitivnu prizmu. Sve ovo može biti i u moju korist jer ću uzeti sve argumente kritičarima. Bit ću najtestiraniji borac u povijesti MMA-ja”, zaključuje Overeem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI