Overeem bio prisiljen napustiti Xtreme Couture zbog Lesnara!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2011 12:11h Autor:

Alistair Overeem i Todd Duffee

Čini se da odlazak Alistaira Overeema iz Sjedinjenih Država u Nizozemsku ima malo drugačiju pozadinu od one o kojoj se pričalo. Službeno objašnjenje bilo je da je Alistair napustio pripreme kako bi proveo neko vrijeme s bolesnom majkom. Drugi su tvrdili da je to učinio kako bi izbjegao doping test. No, sada su na površinu isplivale i neke druge stvari.

Kako bi se pripremio za megaborbu s Lesnarom, Overeem je nakon razlaza s Golden Gloryjem tražio kamp u Americi i napokon se skrasio u Xtreme Couture Gymu u Las Vegasu.

Već tada postavilo se pitanje hoće li doći do trzavica na relaciji Couture – Lesnar, budući je The Natural u prošlosti trenirao s Lesnarom. Sve uključene strane, a i sam Lesnar negirali su ikakve probleme s Overeemom u toj dvorani, a uostalom Couture se ionako povukao i ne bi bio prisutan cijelo vrijeme Nizozemčevih priprema.

Ipak, glavni trener Xtreme Couturea Gil Martinez za FightLine otkrio je pozadinu stvari:

“Nastali su određeni problemi s Alistairovim treniranjem u našoj dvorani zbog toga što je Randy nakon borbe s Brockom s njim potpisao ugovor o povjerljivosti. Pa, iako Randy nije u dvorani, Brockovi ljudi napravili su problem oko toga, tako da Alistair nije mogao završiti pripreme ovdje”.

Overeemu nije prostalo drugo nego da spakuje kofere, napusti grad i ode u Nizozemsku gdje je uglavnom trenirao s bivšim UFC-ovim veteranom Toddom Duffeejem.

Večeras ćemo saznati koliko je ova situacija utjecala na Overeemove pripreme.

Prijenos UFC-a 141 počinje u 4 sata, a možete ga pratiti na pay-per-viewu na Fight Channelu na 25. kanalu MaxTV-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI