Overeem: Anderson i Fedor su najbolji svih vremena, a ja sam blizu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.10.2012 09:53h Autor:

Fedor i Overeem

Alistair Overeem dijeli mišljenje velike većine te smatra Fedora najboljim borcem svih vremena, no on ipak na vrhu ima dvojicu. Ako se njega pita, Fedor prvo mjesto dijeli s Andersonom Silvom.

Kažu da je uvijek najteže dobiti priznanje iz vlastitih redova. Tek onda kada ti kolege kažu da si najbolji, tada zaista možeš biti ponosan na sve učinjeno. Nakon što je prije nekoliko mjeseci otišao u mirovinu, Fedoru se dogodilo upravo to.

Nedavno je najboljim MMA borcem Fedora proglasio Cain Velasquez, zatim Junior dos Santos, a sada je to jučer učinio i treći trenutno najbolji MMA teškaš, Alistair Overeem. Nizozemski borac dao je intervju za MTV, a u njemu je bilo govora o mnogim temama.

"Fedor spada među najbolje na svijetu, zajedno s Andersonom Silvom. Ja sam također negdje na toj listi, ipak nisam izgubio meč u posljednjih pet godina, ali neću previše pričati o sebi. Još je mnogo godina ispred mene i tek moram stvoriti svoje nasljeđe", rekao je Overeem.

Nizozemac već neko vrijeme trenira u Blackziliansima, kojima se posljednjih mjeseci pridružilo nekoliko prilično poznatih boraca. "Radi se o najprofesionalnijem klubu, imaju sve što mi je potrebno kako bih razvio svoju karijeru. Najbolji smo na svijetu, a to će uskoro znati svi", najavio je Alistair.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI