Ove godine 15 MMA boraca palo je na doping testu, evo njihovih imena!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.12.2013 10:51h Autor:

Antonio Silva

2014. godina samo što nam nije stigla, ostalo je još svega nekoliko dana, ali i odlični UFC 168 na kojem će Anderson Silva i Chris Weidman odraditi revanš. No, na nekim područjima već se može polako raditi "zaključna" lista.

Jedna od definitivno najnepopularnijih je ona o dopingiranim borcima, na njoj se nitko ne želi naći, ali tijekom 2013. godine na nju je ipak dosjelo 15 poznatijih imena s MMA scene.

1) Joey Beltran – Suspendiran na devet mjeseci zbog anaboličkih steroida, pao je na testu nakon borbe protiv Igora Pokrajca, a suspenzija mu je određena u siječnju ove godine.

2) Rousimar Palhares – Suspendiran na devet mjeseci zbog previsoke razine testosterona nakon poraza od Hectora Lombarda.

3) Thiago Tavares – Suspendiran na devet mjeseci zbog pozitivnog testa na anabolički steroide Drostanalone nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova.

4) Matthew Riddle – Dobio je otkaz iz UFC-a zbog pozitivnog testa na marihuanu, što mu je drugi takav prijestup.

5) Lavar Johnson – Suspendiran na devet mjeseci zbog previsoke razine testosterona, a nakon toga je dobio i otkaz od UFC-a.

6) Alex Caceres – Suspendiran na šest mjeseci zbog konzumiranja marihuane.

7) Riki Fukuda – UFC mu dao otkaz radi korištenja nedozvoljenih supstanci Phenylpropanolamine, Norpseudoephedrine i Ephedrine.

8) Robbie Peralta – Suspendiran na šest mjeseci zbog konzumiranja marihuane.

9) Brian Bowles – Suspendiran na devet mjeseci zbog izrazito visoke razine testosterona nakon borbe protiv Roopa na UFC-u 160.

10) Pat Healy – Suspendiran na tri mjeseca zbog marihuane, a otkriven je poslije borbe protiv Jima Millera na UFC-u 159.

11) Carina Damm – Suspendiran na šest mjeseci zbog davanja na testiranje lažnog uzorka urina.

12) Ben Rothwell – Suspendiran na devet mjeseci zbog previsoke razine testosterona.

13) Robert Drysdale – Nije dobio licencu za mel protiv Codyja Donovana na UFC-u 167 jer je u testu prije borbe otkriveno da mu je razina testosterona previsoka.

14) Antonio Silva – Suspendiran na devet mjeseci zbog previsoke razine testosterona poslije borbe protiv Marka Hunta u Australiji.

15) Doug Marshall – Kazna još nije određena, ali pao je na doping testu nakon borbe protiv Alexandera Shlemenka na Bellatoru 109.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI