Ovako je UFC-ov borac skinuo šest kilograma u samo 12 sati (VIDEO)

UFC 14.12.2017 19:28h Autor:

Vitor Miranda

UFC-ov brazilski borac, Vitor Miranda, snimao je ljetos proces skidanja šest kilograma u 12 sati prije vaganja za svoj nastup na Fight Nightu u Oklahoma Cityu.

38-godišnji Miranda (12-6, 3-3 UFC) borac je srednje kategorije, koji je u UFC pristigao kao teškaš, odnosno kao sudionik teškaškog turnira brazilskog Ultimate Fightera. Tamo je poražen od Antonia Carlosa Juniora (koji danas također nastupa u srednjoj kategoriji), da bi se odmah spustio u poluteške, a nakon još samo jedne borbe u srednju kategoriju. Do 84 kilograma odradio je svoja posljednja četiri UFC nastupa.

U videu koji je postavio, uz njegov vlastiti komentar možemo pratiti proces skidanja šest kilograma u samo 12 sati. Riječ je o skidanju kilograma za borbu koju je u lipnju odradio protiv Marvina Vettoria. Miranda je uspješno zadovoljio potrebnu težinu, no u borbi je poražen sudačkom odlukom nakon tri runde.

Ovdje možete vidjeti što je sve borac radio, kako se osjećao te koji su mu bili najteži trenuci unutar procesa. Na vama je da pogledate te da i dalje gradite svoj stav o weight cutu. Mi na Fight Siteu smo ga odavno rekli, no teško da će itko doći zdravom razumu sve dok atletske komisije i same promocije ne krenu rješavati te probleme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI