Ovako je Ronda Rousey ostvarila najveću pobjedu svoje karijere (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2016 17:33h Autor:

Rousey vs. Tate

Još je dva i pol tjedna do povratka kraljice ženskog MMA-a, Ronde Rousey, a tom prilikom se možemo podsjetiti njene najveće pobjede do sada i to u borbi koja je imala veliki uvod prije ulaska u kavez.

Jer Ronda Rousey i Miesha Tate su konkurentice još od vremena Strikeforcea. Upravo je Rousey tamo otela pojas tadašnjoj prvakinji Tate, a u UFC-u je ova dobila priliku osvetiti se za taj poraz, odnosno dokazati kako je Rondu samo podcijenila. Prije ove borbe bile su suprotstavljene trenerice u Ultimate Fighteru i sve je bilo spremno za pravu nabrijanu borbu, a takva je na kraju i bila.

Do ove borbe niti jedna protivnica Rousey nije uspjela doći do druge runde, ali Tate je napravila puno više od toga. Čak je bila blizu prilike da prvakinju savlada njenom tehnikom, polugom na ruci. Ipak, u tome nije uspjela da bi na kraju ipak bila poražena, a Rousey je uspjela doći do najvažnijeg trijumfa svoje dotadašnje karijere.

30. prosinca imati će priliku doći do jednog još važnijeg, jer na kocki je puno više od samog pojasa prvakinje, na kocki je doslovno cijena njena ostavština u MMA povijesti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI