Ovako je Rashad Evans nekada rušio legende (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.08.2017 10:09h Autor:

Liddell vs. Evans

Prisjetimo se jednog od najlegendarnijih UFC nokauta, onog kojim je Rashad Evans nokautirao Chucka Liddella i trasirao si put prema osvajanju titule UFC prvaka.

Rashad Evans prava je MMA legenda, pobjednik Ultimate Fightera, bivši prvak i borac koji je devet puta za redom nastupao u glavnoj borbi UFC eventa. No, i borac koji je trenutno unutar niza od tri borac te je po pitanju nastupa na najnižoj točki karijere. Na današnjem eventu u Meksiku nastupa u drugoj od šest borbi na glavnom programu. Gledajući da nakon njega nastupaju imena kao što su Niko Price, Randa Markos, Brandon Moreno, Martin Bravo i Humberto Bandenay, jasno je u kakvom je trenutno Evans stanju karijere.

Evans će protiv sebe imati Sama Alveya, simpatičnog borca koji nije nositelj nekih impresivnih borilačkih vještina, ali je borac koji ima topove u svojim rukama. Rashad će se toga morati čuvati, ali će možda podsjetiti i na to kakve je projektile on nekada izbacivao. Od svojih 19 pobjeda, njih osam je Evans ostvario nokautom, a sigurno je najimpresivniji onaj s UFC 88 eventa iz 2008. godine. Tada je takav projektil završio na licu Chucka Liddella, a Evansa je katapultirao prema borbi za titulu, koju je protiv Forresta Griffina osvojio. Prisjetimo se kako je to izgledalo. Tko zna, možda Rashad sve iznenadio i danas pokaže kako u njemu još uvijek ima tog borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI