Ovako je McGregor čestitao pobjedu svom najboljem prijatelju (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.11.2016 20:17h Autor:

Artem Lobov i Conor McGregor

U Belfastu je bitnu pobjedu za ostanak u UFC-u ostvario Artem Lobov, član SBG-a i najbolji prijatelj Conora McGregora. To je posebno razveselilo najveću UFC zvijezdu, koji se nije sramio pokazati koliko mu je stalo do Artemove pobjede.

Conor je izletio iz publike i preskočio ogradu kaveza da bi svom prijatelju skočio u zagrljaj. Nakon toga ga je podigao i kratko ponio kroz kavez, a s njim je bio sve do izlaska i odlaska u svlačionicu. Podsjećamo, Lobov je jednoglasnom odlukom slavio protiv Teruta Ishihare.

Lobov je inače u UFC došao preko Ultimate Fightera, u sezoni gdje je McGregor bio trener. I to brzinskom promjenom pravila, nakon što je poražen u borbi za ulazak u showu. Tada je (samo odjednom) donesena odluka kako svaki tim ima pravo u show vratiti jednog borca, a Conor je naravno odabrao svog prijatelja. Lobov je tamo iznenađujuće došao do finala te nastupio u UFC-u kao vlasnik podosta nezavidnog profesionalnog skora 11-10.

Tamo je poražen od Ryana Halla, a nakon što je izgubio i od Alexa White došao je do skora 11-12. Ipak je dobio treću priliku i nastupio protiv Chrisa Aville kao prvi čovjek s negativnim MMA skorom još od velikog Marka Hunta 2011. godine. Avilu je uspio pobijediti, a sada je to ponovio protiv Ishihare te osigurao još minimalno dva nastupa u oktogonu.

Pogledajte kako je na to sve reagirao Conor McGregor.

Fotografiju objavljuje Artem Lobov (@rushammer)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI