Ovako je Machida nokautirao Badera, a Dollaway Ferreiru (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.12.2014 08:00h Autor:

Lyoto Machida vs. Ryan Bader

Lyoto Machida i CB Dollaway predvodit će današnji UFC Fight Night u Brazilu, a mi smo vas odlučili podsjetiti kako su izgledale možda i najimpresivnije pobjede ova dva borca. Pogledajte kako je Lyoto nokautirao Ryana Badera te kako je CB Dollaway savladao Cesara Ferreiru.

Veliki broj sjajnih nastupa iza sebe ima bivši UFC-ov prvak Lyoto Machida. No, pored sjajnih nokauta protiv Couturea, Munoza i Evansa, sigurno se ističe ona nokaut pobjeda protiv Ryana Badera. Bader je upravo i timski kolega te trening partner CB Dollawaya, današnjeg Machidinog protivnika.

Lyoto je pokazao da ima način za boriti se protiv vrhunskog hrvača, no isto tako i Dollaway kaže kako je puno naučio iz te borbe koja se dogodila u kolovozu 2012. godine. U svakom slučaju, Machida je i protiv Badera pokazao da je borac uvijek spremne taktike te kako mu je samo jedna pogreška protivnika potrebna da dođe do fatalnog udarca.

A najimpresivnija pobjeda CB Dollawaya dolazi iz njegovog pretposljednjeg nastupa, iz ožujka ove godine, kad je u Brazilu šokirao domaćeg favorita Cesara "Mutantea" Ferreiru. Dollaway je već ranije, također na gostujućem terenu, savladaodrugu veliku brazilsku nadu, Daniela Sarafiana, no vjerovalo se kako je štićenik Vitora Belforta onaj koji će osvetiti svog sunarodnjaka. 

Ipak, Dollaway je još jednom iznenadio i šokirao brazilsku publiku, za koju čak tvrdi da mu odgovara, jer se voli boriti u takvoj atmosferi. Pogodio je svog protivnika i došao do svoje prve nokaut pobjede, još od 2008. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI