Ovako je Junior Dos Santos obranio naslov prvaka savladavši Franka Mira (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.04.2016 21:45h Autor:

Junior Dos Santos vs. Frank Mir

Junior Dos Santos će ovog vikenda pokušati pokrenuti seriju pobjeda koja bi ga trebala vratiti na put pojasa prvaka teške kategorije, koji je već jednom imao u vlasništvu. Nije to bilo dugo, obranio ga je samo jednom i to protiv Franka Mira. Pogledajte tu borbu!

Brazilac je zapravo sve iznenadio ekspresno brzim nokautom na prvom eventu koji je UFC ikad održao na FOX televiziji. Tad mu je samo minuta trebala da savlada Caina Velasqueza, a prvu obranu imao je na UFC 146 eventu. S druge strane mu je bio Frank Mir, bivši prvak koji je borbu ranije savladao Minotaura Nogueiru.

Junior je fantastičnom izvedbom pokazao da bi dugo godina trebao biti sam vrh svjetskog MMA-a te je izveo potpunu dominaciju i došao do pobjede prekidom. Ipak, bila mu je to jedina obrana, jer je već u idućoj borbi Cain Velasquez vratio pojas u svoje vlasništvo. No, svakako vrijeme pogledati kako je JDS izgledao u vrijeme dok je bio prvak.

S 32 godine, još je podosta mlad za teškaša i sigurno ima prilike ponovno doći na vrh. Prva prepreka mu je Ben Rothwell, ove nedjelje u zagrebačkoj Areni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI