Ovako je izgledao Hendricksov "weight cut" za UFC 171? (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.10.2014 21:41h Autor:

Johnny Hendricks

Vjerojatno vam je svima u memoriji ostao Johnny Hendricks i njegovo drhtanje ruke te pad na prvom vaganju za UFC 171. Bilo je to teško za gledati, a naravno da je Johnnyu bilo još teže. UFC-ova kamera je, igrom slučaja, Hendricksa pratila cijeli taj tjedan i sad vam donosi video u kojem možete pogledati kako je izgledao cijeli završni proces Hendricksovog rezanja kilograma.

Mike Dolce je čovjek kojeg se debelo plaća, čovjek koji je napravio preporod u svijetu MMA-a i čovjek čija je dijeta još i poznatija od procesa rezanja kilograma. No, u MMA svijetu poznat je upravo po tome, prvo po radu s Chaelon Sonnenom, a nakon toga s mnogim drugim borcima. No, nije ni on savršen, a fanovi pamte slučaj Johnnya Hendricksa i njegovih velikih problema sa zadovoljavanjem težina za UFC 171, event na kojem je, na kraju, postao UFC-ov prvak u velter kategorije.

UFC je objavio dokumentarni uradak u kojem možete pogledati kako je izgledao završni proces Johnnyevog rezanja kilograma te njegovo razmišljanje tijekom njega. Poslušajte što misli o Dolceu i njegovom sistemu te na kraju koji su problemi i koliko je to zapravo težak proces i što su borci sve spremni učiniti da bi zadovoljili vagu, ali na kraju i vratili što više kilograma i snage do same borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI