Ovako je Hall iznenadio i pobijedio Mousasia (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2015 11:32h Autor:

screenshot

Najveće iznenađenje jutrašnjeg UFC eventa u Japanu bila je pobjeda Uriaha Halla nad Gegardom Mousasijem. I to ovim nevjerojatno atraktivnim nokautom, koji možete pogledati ispod teksta.

Kad su već lagano počele blijediti impresivne predstave Uriah Halla iz Ultimate Fightera i kad su fanovi odustali od toga da će tako što vidjeti u UFC-u, to se dogodili kad su svi najmanje očekivali, u borbi gdje je bio teški autsajder, protiv Gegarda Mousasija.

Status autsajdera se tijekom prve runde i činio dobro pogođen, nakon što je Mousasi potpuno dominirao u parteru te tako tražio poziciju za završetak borbe, ali Hall je ipak izdržao, pokazavši da i on ima što ponuditi kad borba nije na nogama, posebno u defenzivnom dijelu.

Zato je Hall svoju priliku iskoristio kad su se borci ponovno našli u stand upu, i to nakon samo nekoliko sekundi druge runde. Osujetio je Mousasijev korak unaprijed te pogodio kružni udarac, sličan onima kakvima je oduševio kao dio Ultimate Fightera. Nakon toga je slijedilo koljeno te brutalna završnica. Pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI