Ovako je Amirkhani proslavio pobjedu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.06.2015 15:27h Autor:

Makwan Amirkhani i Dan Hardy

Nakon još jedne sjajne predstave i pobjede u prvoj rundi, Makwan Amirhkani je doživio izuzetno emotivan trenutak u kavezu. No, već kasnije, u hotelskoj sobi, bio je to onaj stari Mr. Finland, kako potvrđuje i video.

Nokaut nakon samo osam sekundi te izuzetno simpatičan nastup na press konferenciji u Stockholmu, dali su do znanja kako u UFC-u postoji borac koji bi mogao postati zvijezda. Nakon jučerašnjeg nastupa u Berlinu te  nove impresivne pobjede, ta situacija je sve realnija. Zagriženi MMA fanovi već naveliko pričaju o Makwanu Amirkhaniju, a uskoro će ga znati i ostali.

Postoje već i neke paralele između ovog momka te Conora McGregora, koji je prije dvije godine na sličan način startao svoju MMA karijeru. No, za razliku od brljavog i arogantnog Conora, sve što ovaj momak kaže, pa čak i kad zvući pomalo prepotentno, ispada jako simpatično.

Nakon jučerašnje pobjede, koju su uživo pratili njegova majka i dva brata (Makwanova majka je odgojila osmero djece, nakon što su kao Kurdi pobjegli u Finsku tijekom rata Iraka i Irana), Makwan je doživio emotivni slom u trenutku kad je govorio o motivaciji za ovu borbu te o svojoj obiltelji.

Ipak, nakon toga ponovno je to bio stari simpatični Makwan, kao što se može vidjeti na videu iz hotelske sobe. Veselimo se novim nastupima ovog nevjerojatno simpatičnog momka, a sve smo sigurniji i fenomenalnog borca. 

Jutros, nakon što se sve sleglo, na svom Instagram profilu je napisao: "U Stockholmu sam vas nasmijao, u Berlinu sam vas rasplakao. Ispričavam se ljudi." Nama se ne mora ispričavati!

 

 

A video posted by Makwan Amirkhani UFC Fighter (@makulaku) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI