Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ovako izgleda Miočić junior(ka) (FOTO) | Fight Site

Ovako izgleda Miočić junior(ka) (FOTO)

UFC 13.05.2018 20:53h Autor:

Stipe i Ryan Marie Miočić

Stipe Miočić uskoro će postati otac djevojčice, koju on i njegova supruga Ryan Marie s nestrpljenjem očekuju. Tako se gospođa Miočić i na Instagramu pohvalila fotografijom trbuha, ali i onima s ultrazvuka. 

Obitelj Miočić trebala bi se proširiti ovog ljeta, odnosno nedugo nakon što Stipe odradi obranu titule u borbi protiv Daniela Cormiera, koja je na rasporedu 7. srpnja. Stipe do sada nije puno govorio o tome, osim na druženju s fanovima gdje je o tome bio upitan, no zato Ryan Marie redovno obaviještava o tome što se događa, iako je i sama potvrdila kako nikada nije očekivala da će biti tip majke koja po društvenim mrežama radi upravo takve stvari.

Posljednja objava ona je gdje je Ryan Marie objavila najnoviju fotografiju svog trbuha, ali i dvije slike ultrazvuka, gdje možemo vidjeti buduću mezimicu najopasnijeg čovjeka na svijetu.

Stipe bi uskoro trebao započeti pripremni kamp za borbu protiv Daniela Cormiera, a do tada koristi svaku moguću priliku da provede vrijeme sa svojom suprugom. Ona je već ranije rekla kako je njen glavni cilj dovoljno ga smiriti da se tijekom kampa u potpunosti uspije fokusirati na sjajnu u tešku borbu koja je ispred njega.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI