Ova neslužbena najava za Diaza i Poiriera će vas razvaliti (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.08.2018 23:33h Autor:

Nate Diaz

UFC još nije krenuo s promoviranjem UFC 230 eventa, no zato se time bave fanovi. A neki od njih su majstori video editinga te od jednog takvog dolazi i neslužbena najava za meč koji mnogi fanovi s nestrpljenjem očekuju. Onaj između Natea Diaza i Dustina Poiriera.

Budući da event koji će se 3. studenog održati u Madison Square Gardenu još uvijek nema svoju glavnu borbu, povratak Nate Diaza svakako je po mnogima vrijedan “main eventa”. A kada vam netko složi najavu kao što je ova koja se nalazi ispod teksta, dobivate sve reference zašto bi to trebalo biti tako. Dodatni argument na samo Diazovo ime svakako je Dustin Poirier, kao borac jednu borbu od napada na titulu te boraca koji svojim nastupima nikad ne razočara.

Trenutno nažalost postoje problemi između Diaza i UFC-a, koji dovode do pretpostavke kako ova borba još uvijek nije sigurna, no nadati ćemo se kako je u pravu Poirier. Naime, Diazov protivnik je izjavio kako je i ranije bilo problema u Nateovim odnosom s UFC-om, ali da se on uvijek pojavio na borbi za koju je potpisao ugovor. A nema sumnje niti kako će jako dobro zaraditi. Ukoliko pruže borbu kakva se očekuje, svaki dolar biti će zaslužen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI