Otvoreno pismo Scotta Cokera fanovima Bellatora

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.06.2014 21:18h Autor:

Scott Coker

Scott Coker, novi predsjednik Bellatora, odlučio je napisati otvoreno pismo fanovima organizacije čije se vođenje nedavno preuzeo. Ovaj MMA vizionar u njemu je otkrio dio svojih planova te pozvao fanove na podršku.

U cijelosti vam donosimo Cokerovo pismo:

"Draga Bellator nacijo,

Iskoristio bih ovu priliku da vam kažem koliko sam uzbuđen što sam postao bio Bellatorove obitelji. Već sam radio s ovom sjajnom ekipom te našim partnerima sa Spike televizije i došli smo do planova kako ovu kompaniju odvesti u neke nove visine.

Moj prvi plan je pozorno promotriti roster i odrediti koje su sve mogućnosti za našu budućnost. Želimo kako se za svaki Bellatorov event može osjetiti kako je velik i poseban, što je velika pobjeda za same borce, kao i za oglašivače te naravno vas fanove. Telefonom sam razgovarao s mnogim borcima i u glasu sam im čuo uzbuđenje i to mi je bilo strašno ohrabrujuće.

Znam da postoji puno pitanje o tome koje ćemo promjene uvesti u organizaciju. Ipak, tek smo nedavno počeli stvarati našu viziju za dalju budućnost. Ono što znamo je da vas želimo priuštiti što uzbudljivije evente. Želimo da Bellator postane prvi izbor najboljim svjetskim borcima i želimo da naši eventi prikažu onu zabavnu stranu ovog sporta. Osobnost boraca i njihovu prezentaciju, koji ovaj sport čine toliko uzbudljivim i zabavnim. Ovo je najbolji sport na svijetu, a na nama je da do dokažemo cijelom pučanstvu.

Imamo jako puno posla ispred sebe, a 25. srpanj je iza ugla. Imat ćemo još vijesti u skoro vrijeme i ne mogu dočekati da vas sve vidim u srpnju u Pechangi.

– Scott Coker

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI