Otpušteni Maldonado: UFC-u sam pomogao mnogo puta!

UFC 31.12.2015 13:13h Autor:

Nakon što je UFC jučer objavio popis najnovijih otpuštenih boraca, među kojima se našao i veteran Fabio Maldonado, danas je Brazilac dao izjavu oko cijele priče.

“Čuo sam tu vijest prije 15 dana, ali nisam mislio da će se ostvariti. Mislio sam da će se neki teškaš ozlijediti i da ću uletiti kao zamjena. Vidio sam da to dolazi, ali nisam to očekivao. Tužan sam, ali ima 35 godina i druge zanimacije.

Htio sam raditi. Naučio sam od Machide da u poslovnom svijetu nema usluga, samo potpisani papiri. Ne slažem se s njihovom odlukom jer sam im pomogao mnogo puta. Ali UFC je kompanija i moraju rezati troškove.

Nedostajalo mi je agresivnosti. Trebao sam voditi bolju dijetu, a u nekim situacijama sam i previše trenirao. Imam ponude od drugih internacionalnih promocija, uključujući i povratak boksu. Izborit ću se ponovno do vrha i bit ću bolji nego što sam danas. Nisam tužan zbog otkaza nego zato što sam izgubio posljednju borbu”, rekao je Maldonado.

Maldonada je u zadnjoj borbi u studenom Corey Anderson porazio jednoglasnom sudačkom odlukom. Bio mu je to drugi uzastopni poraz nakon što je u travnju izgubio od “Rampagea” Jacksona, također sudačkom odlukom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI