Otpao meč BJ Penn VS MacDonald zbog “38 ili 48 šavova” (FOTO + VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.08.2012 06:36h Autor:

Screenshot

 

Dana White nakon što je završio noćas UFC on Fox 4 otkrio je jednu iznimno lošu vijest – Rory MacDonald teže je ozlijeđen te njegova borba protiv BJ Penna otpada.

UFC on Fox 4 noćas je ponudio gledateljima prilično atraktivne mečeve, no Dana White vjerojatno nije mogao previše uživati u priredbi s obzirom na to da mu je tijekom večeri stigla poruka o težoj ozljedi Roryja MacDonalda, koji se trebao boriti protiv BJ Penna na UFC-u 152.

MacDonald je zadobio iznimno veliku porezotinu na treningu, vjerojatno tijekom sparinga i zbog toga neće smjeti primati nikakve udarce najmanje mjesec dana.

“Rory je otpao nakon što mu je pukla arkada. Bilo je potrebno 38 ili 48 šavova, tako nešto. Borba se neće održati, a vijest sam primio tijekom priredbe”, rekao je Dana.

Nije poznato tko bi ga mogao zamijeniti u ovom meču koji se trebao održati 22. rujna u Torontu, no potencijalnih kandidata ima nekoliko. Više boraca pokušalo je dobiti meč protiv  BJ Penna, a Josh Koscheck bio je među najglasnijima.

Postoji i mogućnost, a to je Roryjev prijedlog, da meč jednostavno samo bude prebačen na UFC 153 koji se održava u Brazilu. U međuvremenu je sam MacDonald na svom službenom Twitteru objavio fotografiju posjekotine prije i nakon što su je doktori “zašili”. Izgleda zaista gadno…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI