Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Otkriveno koliko FOX nudi UFC-u za nastavak suradnje | Fight Site

Otkriveno koliko FOX nudi UFC-u za nastavak suradnje

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.11.2017 09:46h Autor:

Ilustracija

I dalje se ne zna tko će u budućnosti prenositi UFC-ove evente koji su se do sada emitirali na FOX televiziji i njegovim kanalima.

Nakon dugogodišnje suradnje koja ističe 2018. godine, UFC je prije nekoliko tjedana započeo inicijalne pregovore s FOX-om, a nakon što se dvije strane nisu mogle dogovoriti o nastavku suradnje, elitna svjetska MMA promocija se okrenula drugim potencijalnim partnerima.

U ponedjeljak je otkriveno koliko je FOX nudio UFC-u za sadržaj, a informaciju je otkrio ESPN-ov novinar Darren Rovell na svom Twitteru. Prema Rovellovim informacijama FOX je bio spreman ponuditi 200 milijuna dolara godišnje, što je otprilike dva puta više nego što plaćaju sada. No, UFC je, kako se saznalo, tražio oko 450 milijuna dolara, što je dva i pol puta više od ponuđene cifre.

Problem koji imaju novi vlasnici kompanije jest taj što su za nju 2016. godine iskrcali 4.2 milijarde dolara pa su povećanjem cijene TV prava htjeli namaknuti novac za veliku rupetinu koju valja polako popunjavati. Analitičari ipak vjeruju da bi se UFC mogao vratiti za stol s FOX-om i prihvatiti 200 milijuna dolara godišnje jer je cifra od 450 milijuna potpuno nerealna u ovom trenutku i teško da će je netko platiti.

Pa tako za sada ostaje nejasno gdje ćemo UFC gledati u narednom periodu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI