Otkriveni detalji Overeemovog navodnog napada na djevoku

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2012 08:18h Autor:

Alistair Overeem

UFC se napokon izjasnio oko optužbi na račun Alistaira Overeema kojem će se ovih dana suditi zbog napada na djevojku na samom početku 2012. godine. Glavni i odgovorni u UFC-u, Dana White, smatra kako se ne radi o nečemu što bi moglo poremetiti planove meča protiv Juniora dos Santosa.

“Ne vjerujem da je Alistair u velikim problemima. Ovo nije situacija u kojoj je netko nekoga isprebijao, smatram da stvar nije tako ozbiljna”, izjavio je White na jučerašnjoj press konferenciji uoči UFC-a 143.

Čelnik UFC-a je pokušao objasniti što se dogodilo iz druge ruke…

“Koliko znam, išao koristiti WC, a čuvari u klubu su željeli ići s njim. On im je objasnio da ne želi osiguranje. I kao za vraga, neka žena se počela derati na njega, prijetiti i udarati ga”, otkriva White.

Meč protiv JDS-a za sada ide po planu.

“Za sada ne planiram tražiti drugog izazivača, no svakako je i to nešto što moramo riješiti do meča”, zaključio je White.

“Prema državnom tužitelju, Overeem se treba pojaviti ispred suca 8. veljače. Policija Las Vegasa je u svom izvješću napisala kako je Overeem 2. siječnja u 03:00 sati gurnuo ili lupio djevojku u lice prouzrokovavši to da su joj se ukočila leđa”, stoji u tekstu koji je prije nekoliko dana objavio Las Vegas Review Journal.

Ukoliko bude osuđen zbog napada, Nizozemcu prijeti šest mjeseci zatvora i novčana kazna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI