Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Otkriveni apsolutni svi detalji UFC-ove ponude Alvarezu! | Fight Site

Otkriveni apsolutni svi detalji UFC-ove ponude Alvarezu!

UFC 10.01.2013 09:40h Autor:

Eddie Alvarez

Jedna od aktualnijih priča u MMA svijetu posljednjih dana definitivno je sukob Eddieja Alvareza sa svojom (bivšom) organizacijom Bellatorom, koja ga je ovog tjedna čak odlučila i tužiti na sudu zbog nepoštivanja određenih klauzula u ugovoru.

Nije poznato kako će se ta cijela situacija rasplesti, ali Eddie tvrdi da mu Bellator nije ni približno dao jednaku ponudu kao UFC, što bi ga zatim obvezalo na nastavak karijere u toj organizaciji.

Zaista su iznimno rijetke prilike da se dobije uvid u praktički sve detalje nekog UFC-ovog borca, ali zahvaljujući tom sukobu i činjenici da je cijela priča dobila svoj sudski nastavak, otkrivene su sve bitne stavke UFC-ove ponude Alvarezu.

On bi već u prvom meču za najbolju svjetsku MMA organizaciju dobio priliku osvojiti titulu prvaka, a za taj bi meč u slučaju pobjede bio plaćen 140 tisuća dolara.

Ugovor bi bio potpisan na osam borbi, prvi meč mu samim nastupom donosi 70 tisuća dolara, a toliko iznosi i bonus u slučaju pobjede. Svakom pobjedom iznos se uvećava za 5 tisuća dolara do maksimalnog honorara od 210 tisuća dolara za borbu u kojoj je pobijedio.

Također bit će mu isplaćen i bonus za potpis u iznosu od 250 tisuća dolara koji bi bio isplaćen u dvije rate po 85 tisuća i jednoj rati od 80 tisuća dolara.

Neizostavni PPV bonus uključivao bi dodatan jedan dolar po svakom prodanom PPV-u ukoliko se radi o prodaji između 200 i 400 tisuća, dva dolara za broj prodanih PPV-a između 400 i 600 tisuća te dva i pol dolara za sve prodaje preko 600 tisuća.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI