Otkrila se istina: UFC zabranio Hardyju da se bori

UFC 03.04.2013 08:26h Autor:

Dan Hardy

Dan Hardy odlučio je ovih dana promijeniti neke stvari u svom životu, a jedna od onih koja je mnoge rastužila je i promjena frizure, pa njegova nadaleko poznata crvena "mohawk" frizura odlazi u povijest.

 

Lako moguće da i njegovi nastupi također postanu samo dio povijesti na neki način, jer nije sigurno hoće li se ikad više moći boriti zbog svojih zdravstvenih problema. Nedavno mu je zbog nepravilnog rada srca propao meč u Kaliforniji, ali nastup mu nije zabranila, kao što se do sada mislilo, Atletska komisija, već upravo UFC.

"Izvori MMA Junkie portala dobili su informaciju od Atletske komisije u Kaliforniji da je zapravo UFC zabranio Hardyju nastup, čak i prije nego što je pokušao pribaviti sve dozvole od liječnika, pa se tako njegova borba na eventu koji je planiran za 20. travnja definitivno neće održati", naveo je MMA Junkie.

Preostaje nam za vidjeti kako će se razviti ova situacija, Hardy je pokazao interes da se bori barem u Europi, ukoliko već ne može u SAD-u, no pitanje je hoće li UFC biti spreman na rizik u ovom slučaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI