Otkazana jedna borba s UFC 216 uvodnih borbi nakon problema Nika Lentza

UFC 06.10.2017 21:10h Autor:

Nik Lentz

UFC 216 službeno ima jednu borbu manje i to potencijalno vrlo zanimljiv duel lake kategorije, koji se trebao naći na uvodnim borbama. Nik Lentz je zbog zdravstvenih problema otpao iz borbe protiv Willa Brooksa.

33-godišnjem Lentzu je to trebala biti 17. UFC borba, a do sada niti jednom nije imao problema sa zadovoljavanjem kilograma, a posebno vrijedi naglasiti kako je od 2012. do 2016. godine nastupao kategoriju ispod sadašnje, odnosno u perolakoj kategoriji. Lentz se ipak nije pojavio na vaganju, a iz UFC-a su izjavili kako su u pitanju medicinski problemi, no nisu naveli jesu li u vezi skidanje kilograma, što je uvijek prva pretpostavka u ovakvih slučajevima.

Bivšem Bellatorovom prvaku, Brooksu, ova je borba trebala poslužiti kao pokušaj prekidanja niza od dva uzastopna poraza, nakon što je uspješno odraditi UFC debi prošlog ljeta. Lentz je vrlo cijenjen borac, koji je do sada u promociji upisao 11 pobjeda, pet poraza i jednu neodlučenu borbu. Za pretpostaviti je kako će njihov duel dobiti novi datum na jednom od skorašnjih evenata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI