Otkazan meč Bisping vs. GSP! UFC shvatio da je napravio veliku grešku!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.05.2017 09:54h Autor:

Georges St-Pierre & Michael Bisping

UFC je očito shvatio da su napravili grešku te su je odlučili ispraviti. Dana White, predsjednik elitne promocije, je u srijedu izvijestio javnost kako je meč Michaela Bispinga i Georgesa St. Pierrea otkazan!

Umjesto Kanađanina u meč s UFC prvakom će ući Yoel Romero…

“Ja sam taj koji je dogovorio meč s GSP-om. Odradili smo press konferenciju. Stvar je u tome da se čitava stvar trebala dogoditi u srpnju. Sada će Michael Bisping ranije braniti pojas. Nećemo čekati GSP-a”, izjavio je White za FOX Sports.

Podsjećano, St. Pierre je prije nekoliko dana objavio video u kojem proziva Bispinga te otrkiva kako je spreman na meč bilo kada nakon listopada.

“Romero ne treba naglašavati da zaslužuje šansu za titulu. Jer je on definitivno zaslužuje. On je sljedeći u nizu. On je broj 1 na listi izazivača”, dodaje predsjednik UFC-a.

Ovakvim raspletom će biti zadovoljno mnogo boraca. Osim Romera, koji ne treba čekati sa strane, tu su i Luke Rockold te Gegard Mousasi, koji poput zapetih pušaka čekaju na svoj red. Ovim potezom UFC je odblokirao čitavu diviziju koja bi bila “zamrznuta” najmanje do prvog kvartala 2018. Naime, ako bi Bispiang i GSP odradili svoj dvoboju u listopadu ili studenom, tada bi sljedeći izazivač došao na red tek u prvoj polovici 2018. Ako ne dođe do nekakvih nenadanih ozljeda. Scenarij je to koji je razljutio mnoge borce, a Rockhold je otišao toliko daleko da je pozvao svoje kolege na štrajk.

“GSP kaže da neće biti spreman za nastup do studenog. Tko zna je li i to istina? Može se dogoditi da neće biti spreman do iduće godine. Tako da ga više nećemo čekati. Idemo dalje osloboditi divziju, a Romero će dobiti svoju šansu”, zaključuje.

Za sada se ne zna kada će dvoboj Bisping vs. Romero biti zakazan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI