Otac otkrio kada se Khabib vraća treninzima i poručio: Moj sin je jedini krivac za UFC 209!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.03.2017 12:33h Autor:

Abdulmanap Nurmagomedov & Khabib Nurmagomedov

Abdulmanap Nurmagomeodov je za ruske medije dao najnovije informacije o svom sinu Khabibu Nurmagomedovu koji je prije dvadeset dana zbog problema pri skidanju kilograma bio hospitaliziran te je morao otkazati borbu za privremeni naslov lake kategorije protiv Tonyja Fergusona na UFC 209 priredbi u Las Vegasu.

Otac neporažnog Dagestanca (24-0) kaže kako je Khabib u dobrom stanju, a trenutno se nalazi u svojoj domovini te bi uskoro trebao početi s treninzima.

“Sve je u redu, svakim danom se osjeća sve bolje i bolje”, rekao je Abdulmanap, prijevod MMA Professional Translations. “Doživio je tešku dehidraciju zbog gubitka težine. Sada je u Dagestanu, dobro se hrani i već mu je puno bolje. Mislim da će krajem ovog mjeseca već početi s jednostavnim zadacima i treninzima. Za trening punom parom ćemo još malo pričekati. Prvo ćemo vidjeti kako će njegov organizam reagirati. Počet ćemo s joggingom i laganim utezima, a onda ćemo postupno dodati nove vježbe.”

Nurmagomedov je rekao da još uvijek nema konkretnih planova i dogovora oko Khabibovog povratka u oktogon. Što se incidenta iz Vegasa tiče, otac tvrdi da je njegov sin jedini krivac za neuspjeh.

“Khabibovo skidanje kila uvijek nadgledam ja osobno, ali kao što znate, nisam mogao biti s njim u SAD-u jer mi ne žele izdati vizu za tu zemlju. Stoga je skidanje nadgledao njegov tim. Želim spomenuti da njih ne optužujem za ništa. Ovo nije prvi put da su izvršavali tu dužnost. Jedina osoba koja je kriva je Khabib, a da sam bio blizu njega preuzeo bih svu odgovornost na sebe.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI