Osuđen nasilni bivši suprug UFC-ove Rachael Ostovich

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.05.2019 09:41h Autor:

Rachael Ostovich

Poznata je kazna koju je zaradio MMA borac Arnold Berdon, bivši suprug UFC-ove zvijezde Rachael Ostovich. U slučaju o obiteljskog nasilja iz studenog prošle godine, Berdon je osuđen na četiri godine uvjetne kazne.

Prije nešto manje od šest mjeseci, Arnold Berdon uhićen je nakon što je Ostovich prijavila nasilje. Tijekom sukoba slomio joj je orbitalnu kost, a ona je kasnije tvrdila kako je to bio ponovljeni slučaj, nakon što mu je dala još jednu priliku. Kasnije se saznalo još više detalja koji nikako nisu išli u prilog Berdonu i očekivala se teška kazna.

Ipak, već u ožujku pojavila se informacija kako se isti nagodio sa sudom i da bi kazna mogla biti puno blaža od one kakva mu se u početku prognozirala. Na kraju je to bilo točno, iako je tužitelj tražio pet godina zatvorske kazne za dokazanog nasilnika. Presudile su riječi njegove bivše supruge, koja nije tražila dodatnu zatvorsku kaznu na ono što je Berdon već “odležao”. A radi se o dva dana.

“Imam mogućnost krenuti dalje i oprostiti, to sam i napravila”, rekla je Ostovich na sudu prije izricanja presude. To je vjerojatno bila ključna izjava pa je havajski sud Berdona osudio na četiri godine uvjetne kazne. Razvod je potpisan u srijedu, a skrbništvo nad njihovom šestogodišnjom kćeri u potpunosti je pripalo Ostovich. Berdon ju smije posjećivati samo uz nadzor. Tek nakon odrađenog tečaja kontrole bijesa, moći će tražiti bolje uvjete po tom pitanju.

Što se tiče MMA karijere Ostovich, ona se oporavila od napada i nastupila već u siječnju, kad je poražena od Paige VanZant. Trenutno nema ugovorenu iduću borbu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Yeah, I’m all work. If you want that.🎶 ✨#thatsaupgrade #beprecise #bestyouNEVAhad 🤪😜💋

Objavu dijeli Rachael Ostovich (@rachaelostovich)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Just call me Rachael Rabbit lol🤪🐰💕 Happy Easter Everyone 😘✨

Objavu dijeli Rachael Ostovich (@rachaelostovich)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI