Ostovich prekinula šutnju: “Ne smijem dopustiti da netko stane između mene i mojih snova”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.11.2018 11:07h Autor:

Arnold Berdon i Rachael Ostovich

Popularna UFC-ova borkinja Rachael Ostovich je prekinula šutnju na temu fizičkog napada koji je na nju izveo suprug Arnold Berdon.

Podsjećamo kako je Berdon na Havajima gdje par živi, prije desetak dana napao svoju suprugu nakon noćnog izlaska. Udarao ju je šakama, a pritom joj je slomio orbitalnu kost zbog čega je Ostovich bila hospitalizirana.

Iako je u prvi mah njezin menadžment objavio kako se neće moći natjecati na povijesnom prvom UFC on ESPN+ eventu u siječnju, liječnici su nešto kasnije dali zeleno svjetlo da ukrsti rukavice s Paige VanZant.

Ostovich je za lokalnu televiziju KHON otkrila pojedinosti…

“Iako je ovo vrlo teško razdoblje za mene i moju obitelj, osjećam da je ovaj meč u siječnju vlo bitan. Osjećala sam da je vrlo važno da nastavim s planom. Nije važno samo za mene, nego i za moju kćer i ostale ljude koji možda prolaze kroz istu situaciju kao i ja u životu. Želim zauzeti jasan stav protiv nasilja u kući i pokazati ostalima da je u redu izaći pred javnost i govoriti otvoreno o tome. Ne smijemo šutjeti”, smatra Ostovich i dodaje:

“Nekako vjerujem da moram progovoriti o ovome. Ovo je nešto što mi se ne smije oduzeti. Želim upotrijebiti tu mega platformu, UFC promociju, kako bih pokazala ljudima da ne smijete dopustiti da netko stane između vas i vaših snova.”

27-godišnji Berdon, koji je također MMA borac, je na prvom saslušanju na sudu u Honoluluu, izjavio da se ne osjeća krivim. Pred sucem će se ponovno naći 18. prosinca, a obzirom da je napad okarakteriziran kao težak fizički napad (što je kriminalno djelo na Havajima), Berdonu prijeti zatvor.

Prvi UFC-ov ESPN+ event zakazan je za 19. siječnja, a tamo ćemo pratiti obračun UFC ljepotica – Ostovich vs. VanZant!

Happiest place on earth, okurrrrrr! 😆😋🙄😎🤣 #RuRosParents #disneyland

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich) on

It’s been a while 💋✨

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI