OSP: Jones zna da ga mogu završiti ako se ukaže prilika

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2016 09:27h Autor:

Ovince Saint Preux (Facebook)

Ovince Saint Preux nije niti pomišljao da će dobiti priliku boriti se protiv Jona Jonesa za privremeni naslov UFC prvaka u poluteškoj kategoriji, ali sada kad se prilika ukazala namjerava je iskoristit i opravdati poziv čelnika UFC-a za borbu protiv bivšeg prvaka.

Ovince Saint Preux šesti je na ljestvici izazivača UFC-ove poluteške kategorije, ali nakon što je prvak Daniel Cormier morao zbog ozljede odustati od borbe bez razmišljanja je prihvatio poziv i vjeruje kako može doći do pobjede protiv bivšeg prvaka.

“Takve borce treba jednostavno slomiti i izbaciti ih iz njihove šablone. Upravo to je moja namjera. Ako ću ga imati priliku završiti onda ću tu priliku iskoristiti. On i njegov kamp znaju da mogu to napraviti ako se ukaže prilika.”, izjavio je Ovince Saint Preux.

“On je zvijer, ali i ja sam zvijer.”

Ovince Saint Preux je u ovom trenutku na omjeru od 19 pobjeda i 7 poraza te u meč protiv Jonesa ulazi nakon pobjede protiv Rafaela Cavalcantea na UFC Fight Night koji je održan početkom veljače u Las Vegasu. UFC 197 održat će se 23. travnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI